Закрити
Пошук
Фільтри

КНИГА «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА»

КНИГА «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА»

Ми горді повідомити Вам, що мали нагоду долучитись до створення навчального посібника абсолютно нового формату - тільки найголовніше у сфері технологічних бізнес процесів свинарства у зручній доступній формі викладу - вже у продажу!

 

  •          Історія та сучасний стан виробництва свинини у світі та в Україні;
  •          Сучасні системи розведення свиней та методи селекції у свинарстві;
  •          Поняття технології виробництва свинини та основних її елементів;
  •          Технічне забезпечення виробничих процесів у свинарстві;
  •          Виробництво свинини в індивідуальних та малих фермерських господарствах;
  •          Біобезпека;
  •          Облік, маркетинг в сучасному свинарстві;
  •          Проблеми первинної переробки продукції свинарства та ефективності виробництва свинини.

 

356 сторінок

Більше 850 детальних ілюстрацій та графіків

Вартість – 550 грн.

 

Переходьте у розділ контакти та замовляйте книгу вже зараз – кількість примірників обмежена!